top of page

Poschodové dorty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na obmazání dortu používáme krém swiss meringue butter cream, díky kterému je možné dort krásně vyrovnat do čistých línií, je termostabilní při delších transportech, odolává teplotním změnám.Krém vevnitř je na bázi mascarpone, 35% šlehačka, cream cheese, případně tvaroh.

Korpusy: vanilkový, kakaový/piškotový, kakaový s černým pivem, ořechový (vlašský ořech, lískový, mandlový), red velvet, mrkvový
Krémy: vanilkový, čokoládový (hořká, mléčná, bílá), slaný (karamelový), Nutella, rafaello, mangový, passion fruit, jahodový, malinový, pistáciový, borůvkový, lemon curd, oreo s bílou čokoládou
Doplňky mezi vrstvami: jahody (pouze v sezóně), maliny, borůvky, banán, lesní ovoce, Nutella, slaný karamel, lemon curd, lískový ořech, passion fruit, mango, čokoláda, bílá čokoláda
Zdobení: Inspirujte se mou tvorbou zde nebo na mém Instagram/Facebooku.Zdobím ovocem, živými květy, jedlými květy (podle dostupnosti na trhu), pusinkami, zápichy na míru (dodání od výrobce cca 10 dní, proto je třeba dostatečně včas objednat).

Dort si poskládejte následovně:
1 druh korpusu a krému na jedno patro. Každé patro může být jiné.
Libovolné množství doplňků
Styl zdobení
Uveďte, pro koho je dort určený (věk, pohlaví), jaké barvy preferujete, co by na dortu naopak nemělo být
Každé patro může být stejné nebo jiné.

Alergeny:
na vyžádání při nakombinování dortu












 

IMG-0769_edited.jpg
bottom of page