O dortech

Nehledejte a nežádejte dorty potáhnuté fondánem,, marcipánem ani jinou cukrovou “dekou”!!! Naší filozofií je tvořit takové dorty, které sníte celé, a ne jen dorty, který rozbalíte od fondánu jako slupku od banánu. Na venkovní obmazání dortu používáme krém swiss meringue butter cream, díky kterému je dort pevný s čistými líniemi a termostabilní, což oceníte při delších transportech autem. Krém uvnitř je na bázi mascarpone, 35% šlehačka, cream cheese, případně tvaroh.


Korpusy: vanilkový, kakaový/piškotový, kakaový s černým pivem, ořechový (vlašský ořech, lískový, mandlový), red velvet, mrkvový


Krémy: vanilkový, čokoládový (hořká, mléčná, bílá), slaný (karamelový), Nutella, rafaello, mangový, passion fruit, jahodový, malinový, pistáciový, borůvkový, lemon curd, oreo s bílou čokoládou


Doplňky mezi vrstvami: jahody (pouze v sezóně), maliny, borůvky, banán, lesní ovoce, Nutella, slaný karamel, lemon curd, lískový ořech, passion fruit, mango, čokoláda, bílá čokoláda


Zdobení: Inspirujte se mou tvorbou zde nebo na mém Instagram/Facebooku.Zdobím ovocem, živými květy, jedlými květy (podle dostupnosti na trhu), pusinkami, zápichy na míru (dodání od výrobce cca 10 dní, proto je třeba dostatečně včas objednat).

Nespecializujeme se na výrobu dětských fondánových figurek. Místo toho používáme jedlý fondánový tisk nebo zápich.

Velikost a cena
Nejmenší možný 18 cm(10 lidí) - cena od 1500 Kč
21 cm (15 lidí) - cena od 2100 Kč
24 cm( 20/25 lidí) - cena od 2500 Kč
28 cm (30/35 lidí) - cena od 3200 Kč

Dort si poskládejte následovně
1) druh korpusu
2) druh krému
3) libovolné množství doplňků
4) styl zdobení
5) uveďte, pro koho je dort určený (věk, pohlaví), jaké barvy preferujete, co by na dortu naopak nemělo být

Trvanlivost
3 dny při teplotě do 8 stupňů

Alergeny
Na vyžádání při nakombinování dortu