Seznam alergenů

Kvůli potřebě zachovat kvalitu, čerstvost, trvanlivost a hygienické požadavky, jsou všechny naše výrobky před předáním zákazníkovi dokončené, nejedná se o polotovary. Naše výrobna splňuje přísné hygienické požadavky a dodržuje zásady
HACCP - což je globálně nejrozšířenější systém, zaměřený na zajištění bezpečnosti potravin.


Informace o složení produktů


Zkrácené složení produktů je uvedeno u každého produktu individuálně. Způsob vyhotovení, stejně jako samotná výroba produktu je zaznamenaná v interních směrnicích společnosti a je předmětem obchodního tajemství. U každého produktu je uveden seznam alergenů v daném produktu. Detailní složení produktu je k nahlédnutí na naší provozovně na vyžádání. Upozorňujeme, že všechny dorty a dezerty jsou připravované na místě, kde se zpracovávají ořechy a proto můžou obsahovat jejich stopy.


1.  Obilniny obsahující lepek (t.j. pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
2. Korýši a výrobky z nich.
3. Vejce a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašídy a výrobky z nich.
6. Sójová zrna a výrobky z nich.
7. Mléko a mléčné výrobky, laktóza.
8. Ořechy - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, pistácie, makadamové ořechy a queenslandské ořechy a výrobky z nich.
9. Celer a výrobky z něj.
10. Horčice a výrobky z něj.
11. Sezamová semena a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg alebo 10mg/l
/konzervanty/.
13. Vlčí bob a výrobky z něj.
14. Měkkyši a výrobky z nich